Wie is Marketz?

De kracht achter Marketz is Martijn Ketz die in Februari 2004 een allround installatiebedrijf startte.

Marketz Installatiebedrijf is een bedrijf met een informeel karakter waar de klant centraal staat. Door onze korte communicatielijnen zijn wij in staat om slagvaardig te opereren met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Ondertussen is het bedrijf gegroeid en dragen Martijn en zijn ervaren installateurs zorg voor een vakkundige installatie van al uw installatiewerken.

Werken voor u als opdrachtgever, zult u als zeer plezierig ervaren. Door de goed opgezette organisatie, de jarenlange ervaring, de directe communicatie en uitvoering, kunnen wij naar uw wens de werkzaamheden uitvoeren.

Als erkend ComfortInstallateur en Thuiscomfort partner adviseren wij bij u thuis over wat in uw situatie de technisch beste oplossing is om uw comfort en veiligheid te verhogen. Daarbij gaan wij natuurlijk uit van uw wensen en budget om tot praktische oplossingen te komen.

Punctueel en tot in de puntjes verzorgd!

Martijns vrouw Carla Ketz is de adviseuse thuiscomfort. In deze functie bekijkt zij de situatie bij de mensen thuis en geeft advies over hoe zij in hun woning met behulp van techniek geholpen kunnen worden. Daarnaast is Carla actief als bestuurslid in de ondernemersvereniging Steenderen.

Copyright | Marketz | 2006